Sarajevo

Interio: Novosti u opremanju doma, unutarnjeg i vanjskog uređenja

Otvoren je 37. Međunarodni specijalizirani sajam namještaja, unutarnjeg i vanjskog uređenja te prateće industrije – Interio.
Gospodarstvo / Industrija | 27. 10. 2021. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoren je 37. Međunarodni specijalizirani sajam namještaja, unutarnjeg i vanjskog uređenja te prateće industrije – Interio.

Sajam su otvorili Amer Kapo, direktor KJP Centar Skenderija Sarajevo i Elvedin Okerić, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo.

Elmedin Okerić, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, danas je prigodnim govorom u Centru Skenderija Sarajevo službeno otvorio 37. Međunarodni specijalizirani sajam namještaja, unutarnjeg i vanjskog uređenja te prateće industrije – Interio.

Foto: PR / Međunarodni specijalizirani sajam namještaja, unutarnjeg i vanjskog uređenja te prateće industrije

Na sajmu se, uz kreativan nastup,  predstavlja 30-ak domaćih i inozemnih kompanija, iz Hrvatske, Italije, Makedonije, Njemačke i Turske putem zastupništva.

Namještaj, prateći proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje prezentira se od strane renomiranih kompanija, ali i novih koje koračaju prema uspješnosti. INTERIO 2021 je izuzetna prilika da, na jednom mjestu i u isto vrijeme, svi sudionici predstave novitete.  

Posjetititeljima je sajam „INTERIO“ izvanredna prilika da u ugodnoj atmosferi uživaju u ponudi i eventualnoj kupovini po sajamskim cijenama.

Slobodan ulaz za posjetitelje je moguć od 10:00 do 19:00 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close