Predsjedavajući VM

Zvizdić: Aktivno radimo na zakonu o trošarinama

''Nadamo se i dalje u parlamentrnoj proceduri, smo posebno intenzivirali u vrijeme Misije MMF-a koja je tu već nekoliko tjedna'', naveo je Zvizdić.
Gospodarstvo / Flash | 22. 11. 2017. u 16:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić danas je na press-konferenciji  u Sarajevu kazao da se vrlo aktivno radi na zakonu o trošarinama te da je baza svih razgovora set zakona koje je utvrdio i predložio Upravni odbor Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

''Tu našu suradnju i naše stalne pokušaje i nastojanje da postignemo konsenzus oko jednog zajedničkog teksta koji bi imao prohodnost i na Vijeću ministara BiH, a nadamo se i dalje u parlamentrnoj proceduri, smo posebno intenzivirali u vrijeme Misije MMF-a koja je tu već nekoliko tjedna'', naveo je Zvizdić.

Kaže da su zajedno, prije svega unutar  Fiskalnog vijeća,  sa Europskom komisijom i predstavnicima MMF-a u posljednje vrijeme aktivno razgovarali o različitim modalitetima ''koji bi nas mogli dovesti do konsenzusa“.

''Čini mi se da smo u  tom smislu napravili pozitivne iskorake i da bi se jedna vrsta takvog zajedničkog dogovora, koja bi bila pretvorena u sam tekst set zakona, mogla vrlo brzo pojaviti na nekoj od sljedećih sjednica Vijeća ministara BiH'', kazao je  Zvizdić.

Kopirati
Drag cursor here to close