Važno je osvijestiti žene

Mostar: Žene mogu biti liderice u zajednici

Projekt je imao za ciljanu grupu mlade žene pripadnice akademske zajednice
Gospodarstvo / Flash | 11. 04. 2019. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Bitno je raditi na osvještavanju žena, jer one mogu i trebaju biti lideri u svojoj zajednici'', rečeno je večeras na završnoj konferenciji "Postani liderica u svojoj zajednici" koja je održana u Mostaru.

Udruženje "Žena BiH" Mostar, uz financijsku podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH, uspješno je realiziralo projekt "Postani liderica u svojoj zajednici".

''Naš projekt imao je za ciljanu grupu mlade žene pripadnice akademske zajednice tj. učenice, studentice i prosvjetne radnice. Cilj projekta je bio osvijestiti ih po pitanju njihovog rada i aktivizma. Dakle osvijestiti ih po pitanju njihovog rada, aktivizma, aktivnog sudjelovanja u društvu, zatim promovirati žensko liderstvo i afirmaciju uspješnih žena iz svih segmenata društva, kao i potrebu da mlade žene budu aktivne i podržavaju jedna drugu'', rečeno je iz udruge Žena BiH.

U sklopu projekta organizirane su četiri radionice pod nazivom 'Probudi se', 'Pronađi se', 'Okreni se', i 'Poveži se'.

''Zadovoljstvo je što smo uspostavili suradnju sa Srednjom elektrotehničkom školom. Sve radionice su bile posjećene i izazvale su zanimanje, što je preduvjet za uspješnu implementaciju i buduću suradnju'', rečeno je na završnoj konferenciji.

Inače na radionicama su bili angažirani predavači, stručnjaci iz različitih polja (komunikologija, psihologija, poslovni menadžment, motivacijsko govorništvo, politika, marketing, mediji.cc

Kopirati
Drag cursor here to close