Jackpot

WWin pomjera granice

Osvojite dnevni jackpot u vrijednosti od 3.000 KM svakoga dana
Gospodarstvo / Flash | 20. 07. 2023. u 16:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća regionalna online kladionica WWin, ponovno pomjera granice. Svaki dan nagrađuju 50 igrača s po 30 eura u dnevnom jackpotu.

U izvlačenju jackpota sudjeluju igrači koji imaju dnevni ulog ili spin na sportu (prematch ili live), casinu ili LIW igrama.

Provjerite svoj račun, jer možda ste baš vi dobitnik.

Cashback - svaki dan

  / Foto:PR Cashback

Znate li da WWin svaki dan vraća keš novac na vaš račun? Još jedna sjajna karakteristika WWin.com kako online kasina tako i sportskog i live klađenja je povrat novca (cashback). Ova promocija omogućava igraču da vrati dio svog novca i osvoji veliki dobitak ili jackpot. Ovo je sjajan način da povećate svoje šanse za veliki dobitak svaki dan, jer su promocije povrata novca svakodnevne.

Nova generacija pokera – Freeroll svaki dan

  / Foto:PR Wwin Poker

Volite poker? Onda su tu odlične vijesti za vas.

Nova generacija pokera je tu. Igrajte svaki dan besplatne Freeroll poker turnire, a za više uzbuđenja ne propustite turnir 1.000 eura - Rakeback/Hands/buy-in ponedjeljkom u 20 sati. Zaigrajte odmah tamo gdje vam je ova igra godinama jedino i bila dostupna.

Zavrtite za 130.000 KM

  / Foto:PR Wwin pomjera granice

Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrtite i isprobaj sreću. Zaigrajte AMUSNET (EGT) slot igre na WWin.com i osvojite jackpot koji je narastao na 130.000 KM (66.500 eura), a raste i dalje.

Doživite vrhunsko online kazino iskustvo na WWin.com s preko 30 provajdera usluga i više od 2.000 uzbudljivih igara. Širok izbor igara na WWin casinu garantira vrhunsku zabavu za svačiji ukus - od slotova do klasičnih stolnih igara i opcija za dilere uživo. Istražite uzbudljive tematske igre u WWin kazinu.

Volite li drevne mitove ili luksuzne avanture? Pronađite svoju čaroliju među najpopularnijim temama Daleki istok, Voće, Pirati, Avantura, Stvorenja, Vodeni svijet, Egipat, Magija, Mitovi...

Kopirati
Drag cursor here to close