CA - AirSERBIA 0:1

Vučić: Nismo Hrvatskoj preoteli letove za New York

Gospodarstvo / Flash | 09. 02. 2016. u 20:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Srbija Hrvatskoj nije preotela letove za New York već se ponašala ozbiljno i odgovorno", izjavio je u utorak srbijanski premijer Aleksandar Vučić i najavio da će osobno prodati prve karte za Sjedinjene Država ne skorašnjem Sajmu turizma u Beogradu, prenose beogradski elektronički mediji.

"Za koji dan je Sajam turzima, prodat ćemo prve karte kompanije Air Serbia za New York u koji letimo u lipnju. Svakako ću i ja letjeti, čak i ako izgubim izbore, jer znam da sam barem malo pridonio tome", rekao je Vučić novinarima, komentirajući pisanje tiska u Hrvatskoj da je Croatia Airlines izgubila utrku s nacionalnom srbijanskom kompanijom za letove u SAD.

Hrvatski mediji prenijeli su u utorak da je "novom linijom za New York, Beograd postao važnija destinacija od Zagreba".

"Air Serbia, nasljednik nekadašnjeg JAT-a i kompanija u kojoj od 2013. godine 49 posto vlasništva pripada Etihadu, nacionalnoj aviokompaniji Ujedinjenih Arapskih Emirata, a većinski paket od 51 posto i dalje je u vlasništvu Srbije, od lipnja će letjeti na relaciji Beograd-New York", naveo je Novi list.

"Osim što je već povećala broj letova u mnoge europske destinacije, Air Serbia dvaput dnevno leti i na relaciji Beograd-Zagreb, a s novom linijom za New York sigurno će postati daleko važnija destinacija od Zagreba", ocjenjuje riječki dnevnik, a prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close