Ni glasa

Vlasti u BiH ne zanimaju 'švicarci'

Gospodarstvo / Flash | 19. 01. 2015. u 19:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nitko od predstavnika vlasti i banaka se Udruženju korisnika kredita Švicarac još uvijek nije obratio, a kamoli im pomogao riješiti njihove problema oko porasta tečaja švicarskog franka'', potvrdio je zamjenik predsjednika Udruženja Salih Pozder.

Naglasio je kako su danas predstavnici Udruge svim institucijama vlasti i njihovim predstavnicima uputili dopise u kojima od njih traže da ih prime te im pomognu riješiti njihove probleme.

Predstavnici UKK Švicarac sutra (utorak, op, ur.) će održati i Upravni odbor nakon čega će napraviti timove koji će obilaziti predstavnike vlasti.

Pozder napominje kako njegova udruga traži konverziju kredita u marke po tečaju koji je vrijedio na dan potpisivanja ugovora o kreditu, s time da kamata bude onakva kakva je bila na početku kredita.

''Tražimo i povrat svih sredstava koje smo pretplatili, s time da je moj stav i to ću sutra predložiti na Upravnom odboru da bankama damo deset posto ekstra zarade i ništa više od toga'', zaključio je Pozder, naglasivši kako se nada da će predstavnici vlasti imati sluha za njihove probleme, odnosno rate kredita, koje za sada većina korisnika kredita u 'švicarcima' nije u stanju vraćati.

Kopirati
Drag cursor here to close