Kuća u Blagaju

Vlasnik kuće s tendama i kantama djelatnik gradskog poduzeća

Je li vlasnik vile dobio dozvolu da uzme gradsku imovinu ili je sam odlučio prisvojiti je?
Gospodarstvo / Flash | 06. 01. 2023. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnik Javnog poduzeća Komos vlasnik je privatne kuće u Blagaju u kojoj je pronađena gradska imovina, neslužbeno doznaje Bljesak.info.

Inače, policija je u četvrtak dobila prijavu od Agencije Stari grad za poduzimanje mjera povodom gradske imovine, odnosno tendi koje su pronađene u privatnoj vili.

Podsjetimo, korpa za otpad i tende iz Staroga grada našle su se na posjedu privatne kuće.

Miralem Fajić direktor Agencije Stari grad za Bljesak.info je potvrdio kako je odmah poslao prijave pismeno i putem e-maila nadležnima u MUP-u.

Amira Trbonja, načelnica odjela za Gospodarstvo komunalne i inspekcijske poslove kazala je za naš portal kako je zaista bila zatečena, kada je u medijima vidjela fotografiju, te je mislila kako se radi o fotomontaži.

''Dva uposlenika odjela koji su zaduženi za urbani mobilijar poslali fotografiju da je skinuta kanta i dostavljena u komunalno poduzeće. Tenda nije u nadležnosti našeg odjela već u nadležnosti Agencije Stari grad. Moji su otišli na lice mjesta, skinuli kantu i to je to'', kazala je Trbonja.

Neslužbeno smo saznali kako je kanta bila devastirana i osoba koja ju je prisvojila ju je navodno pronašla na otpadu, restaurirala i postavila.

Kopirati
Drag cursor here to close