sjednica

Vlada HBŽ-a donijela odluku o privremenom financiranju i uspostavljanju razvojne agencije

Gospodarstvo / Flash | 10. 12. 2015. u 14:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj je sjednici dala suglasnost na Rebalans plana prihoda i rashoda Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije za 2015. godinu.

U rebalansiranom Planu prihoda i rashoda Zavod za zdravstveno osiguranje ostvarit će višak prihoda u iznosu od 543 205 KM u 2015. godini, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Nakon razmatranja donesena je i Odluka o privremenom financiranju Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije od 1. siječnja do 31. ožujka 2016. godine.

Ovom odlukom utvrđuje se privremeno financiranje Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije u prvom tromjesečju sljedeće godine u iznosu od 6 500 000 KM.

Vlada je danas donijela i Odluku o privremenom financiranju Hercegbosanske županije za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2016. godine u visini od 15 500 000 KM.

Na sjednici je razmatrana i informacija u vezi uspostave razvojne agencije Hercegbosanske županije i potreba za osnivanjem službe za upravljanje razvojem i europske integracije te su Ministarstvo pravosuđa i uprave, stručne službe Vlade i Ured predsjednika Vlade Hercegbosanske županije zaduženi da poduzmu aktivnosti oko njihova osnivanja.

Kopirati
Drag cursor here to close