Šest nagrada

Vitinka ponovno trijumfirala na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Gospodarstvo / Flash | 18. 05. 2017. u 10:51 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Novom Sadu su danas u okviru 84 po redu Međunarodnog poljoprivrednog sajma dodjeljena priznanja za kvalitet najboljim izlagačima i sudionicima iz Srbije, regije i Europe.

U konkurenciji voda iz regije veliku zlatnu medalju ove godine odnijela je Vivia – čista, zdrava i izvorska voda, brend kompanije Vitinka a.d. iz Kozluka. Kompaniji Vitinka iz Kozluka dodjeljena je i zlatna medalja za prirodnu mineralnu vodu Vitinka, koja na našim prostorima nosi epitet tradicionalne vode, koja u potpuno prirodnom obliku u kom izvire, stiže do svojih konzumenata.

Velika zlatna medalja za izuzetno visok kvalitet proizvoda odnijela je Vitinkina „nikad obična“ Exotic Kruška. Kruška Exotic, savršen spoj prirodne mineralne vode, voćnog soka i prirodne arome kruške, proglašena je i šampionom kvaliteta za cijelu grupu proizvoda u kojoj se natjecala sa najpoznatijim brendovima iz regije i svijeta.

Prema ocjeni Komisije, u ruke kompanije Vitinka otišla je i povelja za kvalitet, kojom je stručni žiri kompaniji Vitinki odao priznanje za vrhunski kvalitet svih njenih proizvoda.

Šestu nagradu na sajmu u Novom Sadu Vitinka je dobila za total dizajn staklene boce Vivia 0,75l. Dizajn Vivia boce potpisuje dizajner Saša Vasić i kreativni tim marketinške agencije Support marketing centar iz Banjaluke.

„Sretni smo što smo ponovo u Novom Sadu i što ćemo se u narednim danima družiti sa Novosađanima i mnogobrojnim gostima sajma, a posebnu radost dijelimo zbog dobijenih nagrada i priznanja. Hvala stručnom žiriju, a prije svega želim da se zahvalim svim našim kupcima u BIH, Srbiji i Crnoj Gori koji su prepoznali naš kvalitet i koji konzumiraju naše proizvoda. Kompanija Vitinka sprema nova iznenađenja za svoje kupce i mi se radujemo nekim novim druženjima i susretima gdje ćemo vam predstaviti i naše nove proizvode“, rekao je pri preuzimanju nagrada u Novom Sadu direktor marketinga Vitinke Mirko Savić.

Bosna i Hercegovina je na sajmu u Novom Sadu prisutna sa 28 izlagača koji nastupaju na jedinstvenom štandu i zemlja je partner ovogodišnjeg sajma. Međunarodni poljoprivredni sajam ove godine ima 1500 izlagača iz 60 zemalja svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close