Hvala

Violeta i Bingo uručili donaciju porodilištu u Tuzli

Gospodarstvo / Flash | 23. 02. 2016. u 21:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu programa lojalnosti u prodajnim lancima Bingo, od 01. listopada 2015. do 31. studenog 2015., kupci su imali priliku dobiti Violeta poklon paket kupnjom Violeta double care pelena. 

Predstavnica Violete Edita Salkanović i Binga Amna Džambić su nakon donacija za porodilišta u Orašju, Bijeljini i Brčkom, danas uručile stol za presvlačenje te duljinomjer i vagu za novorođenčad Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli na Odjel ginekologije i akušerstva.

''Ovim putem želim se zahvaliti predstavnicima Binga s kojima smo uspjeli realizirati donacije u četiri porodilišta. Drago nam je da smo imali mogućnost uručiti donaciju onima kojima je to doista potrebno. Mišljenja smo da je svaka kompanija dužna pomagati društvenim zajednicama radi uzajamne suradnje i sveukupnog zadovoljstva i napretka'', rekla je predstavnica Violete Edita Salkanović.

''Ovo je posljednja u nizu donacija za porodilišta u četiri BH grada koje su omogućene kroz program lojalnosti dva velika domaća brenda Violete i Binga. Mi smo zadovoljni što kupci prepoznaju značaj ovakvih i sličnih društveno odgovornih projekata. Nakon donacija u porodilištima, u tijeku je još jedan program lojalnosti, gdje naši sugrađani kupovinom određenih Violetinih proizvoda u Bingo centrima doniraju za besplatne mamografske preglede u ruralnim sredinama'', kazala je Amna Džambić iz marketing službe Binga.

Sva prikupljena sredstva su se donirala u svrhu opremanja porodilišta, čime su Violeta i Bingo još jednom pokazali svoju društveno – socijalnu odgovornost i brigu za najmlađe. Ovo je još jedan u nizu projekata koje ova dva domaća brenda planiraju ostvariti i na taj način doprinijeti cijeloj društvenoj zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close