Šmrkanje u Dnevniku

VIDEO | Novalić zadovoljan i prehlađen: Imamo rast

Gospodarstvo / Flash | 31. 03. 2017. u 09:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ja sam zadovoljan učinjenim ali sam nezadovoljan brzinom, ali složenost situacije ne dozvoljava brzinu'', rekao je federalni premijer Fadil Novalić gostujući u Dnevniku D Federalne televizije.

''Realizirali smo trećinu mjera, 15 mjera je stalnih a kroz vladu je prošlo još osam mjera. Negdje smo na dvije trećine i to rezultira nekim rezultatima. Imamo ekonomski rast, imamo rast industrijske proizvodnje, imamo rast poreza i rast uposlenosti. To nam donekle relaksira ovu tešku ekonomsku situaciju koja je i prije nas bila jako problematična'', rekao je Novalić.

Govoreći o neusvajanju Izvještaja o radu vlade, Novalić je rekao kako je to stvar tehničke prirode jer je sa sjednice federalnog ''sasvim slučajno izostao veći broj ljudi''.

Govorio je i o privatizaciji Sarajevo osiguranja dodavši kako to poduzeće vrijedi onoliko koliko je netko spreman ponuditi za njega. Rekao je da SBB djeluje izvaninstitucionalno kada je u pitanju ova privatizacija i da nema teorije da će podnijeti ostavku što se od njega traži.

Kopirati
Drag cursor here to close