..Ne živi u Iluziji, DOŽIVI JE !

Veliko zanimanje za mađioničarsku predstavu Steffana Dinici

Najbolji mađioničar dijaspore stiže u Sarajevo 12.12. sa svojom HIT predstavom
Gospodarstvo / Flash | 06. 12. 2023. u 08:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji mađioničar dijaspore Stefano Dinici dolazi u Sarajevo 12.12. u Dom Mladih prirediti nezaboravan doživljaj za sve generacije.

Rođeni Mostarac s frankfurtskom adresom i njegova nova mađioničarska predstava naziva „Tri čarobne riječi“ pravi je HIT diljem dijaspore i Europe.

Radi se o mađioničarskoj predstavi za cijelu porodicu, jedinstvenoj kombinaciji humora, pedagogije i čarolije, a koju će prvi put izvesti pred sarajevskom publikom.

U Domu Mladih nas očekuje poseban doživljaj i prava čarolija. Radujem se nastupu, posebno što u Sarajevu imam puno prijatelja i poznanika. Nadam se da ću biti prvi koji će Sarajevu i sarajevskoj publici donijeti prednovogodišnje čarobno raspoloženje. Publika će uživati gledajući velike i male iluzije, levitaciju i teleportaciju predmeta, a nekome iz publike račun će se pretvoriti u novac. Uz još druga iznenađenja koja pripremam, publici će ova noć, uvjeren sam, biti posebna i slatko čarobna“, najavio je Dinici.

Utonite u čarobni svijet sa dobitnikom oskara “Mađioničar 2016. u Europi” za najbolju mađioničarsku predstavu, koju je frankfurtski Jurnal svrstao u TOP 5 najboljih predstava za porodicu i djecu.

Sarajevska publika ima priliku uživati u predstavi 12.12. u Domu Mladih od 19 sati, a mostarska 12.1.2024. u dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Early bird ulaznice za Sarajevo su rasprodane. Trenutno su dostupne ulaznice za parter po cijeni 20 KM na platou Skenderija i Biletarnici BKC-a, dok je VIP moguće kupiti po cijeni 25 KM VIP preko sustava kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close