FXLider

Uzmite besplatnih 50€ i trgujte cijenom dionica Alibabe u 3 jednostavna koraka

Gospodarstvo / Flash | 04. 02. 2016. u 07:11 FXLider

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Prema stručnjacima CNN Moneya, cijena dionica Alibabe do kraja godine bi mogla porasti  i do 15%“,  navodi informirani izvor iz Fortradea.

Uzmite besplatnih 50 eura za trgovanje i počnite zarađivati na dionicama Alibabe u 3 jednostavna koraka:

1. registrirajte besplatni račun za trgovanje na linku ovdje
2. potvrdite račun i
3. automatski dobijte besplatnih 50 eura za trgovanje na svom računu s kojima odmah možete početi trgovati i zarađivati na svjetskoj burzi.

Siječanj je bio prilično problematičan za cijene dionica na globalnoj razini, koje su uglavnom bile u padu. 

Zabrinutost oko krize u kojoj se globalna ekonomija nalazi,  jedan je od osnovnih razloga pada tržišta dionica. Alibaba se smatra uzorom za kinesku ekonomiju, a cijena njenih dionica je od početka siječnja pala 12%.

Ipak i pored trenutnih poteškoća mnogi vjeruju da se najbolje od Alibabe tek može očekivati. AliCLoud,  dio Alibabe koji se bavi "cloud" poslovanjem, investirati će 1 milijardu dolara u analizu podataka, a planira se i zapošljavanje 1000 novih programera  u naredne tri godine koji će raditi na ovom projektu. 

AliCloud se nada da će potražnja za preradom i skladištenjem podataka od strane velikih klijenata, kao što su vlade i kompanije, pokrenuti značajniji rast u narednom desetljeću, čime bi se povećala konkurentnost u odnosu na kompanije kao što je Amazon.

Alibaba je i ranije pokazivala interes za "cloud" poslovanje. U listopadu, objavila je da će otvoriti i drugi centar za obradu podataka u Silicijskoj dolini, kako bi odgovorila na sve veću potražnju za cloudom. Do 2018. godine zarada od "cloud" poslovanja Alibabe bi mogla dostignuti više od milijardu dolara.

Usporedbe radi, prihod od web usluga Amazona je tijekom prethodnog kvartala porastao 78% na 2.1 milijardu dolara.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate.

Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.

Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Kopirati
Drag cursor here to close