Dani turizma 2015

Upoznajte umjetnost Ebru slikanja na vodi

Gospodarstvo / Flash | 13. 05. 2015. u 17:46 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ured savjetnika za kulturu i turizam Veleposlanstva Republike Turske u BiH imat će svoj promotivni štand tijekom 38. Međunarodnog sajma turizma „Dani turizma 2015“ koji će se od 14. do 16. svibnja 2015. godine održati u Centru Skenderija u Sarajevu.

Tijekom dva dana Sajma na promotivnom štandu bit će predstavljen dio bogate turističke ponude Republike Turske, koja je već godinama jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u svijetu.

Na promotivnom štandu Republike Turske, između ostalog, posjetitelji će biti u prilici bliže se upoznati sa tri umjetnička performansa karakteristična za Tursku i njenu kulturu. Turski umjetnici predstavit će umjetnost kaligrafije, umijeće sviranja na glazbenom instrumentu nej te umjestnost Ebru slikanja na vodi.

U okviru promocije Republike Turske tijekom „Dana turizma 2015“ posjetiteljima će svoju ponudu i aktivnosti predstaviti Udruženje turističkih agencija Republike Turske - TURSAB, Aviokompanija Turkish Airlines, Turistička agencija SIBA Tours, koja će posebno prezentirati povijesne, turističke i kulturne potencijale grada Kuşadasija, kao i Udruženje za promociju turizma u Alanyi.

Štand Ureda savjetnika za kulturu i turizam Veleposlanstva Republike Turske u BiH, za posjetitelje ''Dana turizma 2015'', bit će otvoren svaki dan sajma od 10 do 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close