Euromoney

UniCredit Bank najbolja banka u BiH

Gospodarstvo / Flash | 15. 07. 2015. u 13:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Euromoney, prestižni britanski časopis, proglasio je UniCredit Bank najboljom bankom u BiH. Grupi UniCredit dodijeljeno je sveukupno devet nagrada za izvrsnost (Awards for Excellence) uključujući priznanja za najbolju banku u središnjoj i istočnoj Europi, najboljeg kreditora u središnjoj i istočnoj Europi i najbolju transakcijsku banku u središnjoj i istočnoj Europi.

''Ova nagrada nam posebno znači jer potvrđuje da su i međunarodni financijski stručnjaci prepoznali vrhunske rezultate koje je UniCredit Bank ostvarila prošle godine, čime je zauzela vodeću poziciju na bankarskom tržištu u BiH. U sljedećem razdoblju, nastavljamo sa razvojnim aktivnostima da bismo još više unaprijedili poslovanje na zadovoljstvo naših klijenata'', izjavio je direktor UniCredit Bank Ivan Vlaho.

Direktor Divizije za središnju i istočnu Europu u UniCreditu Carlo Vivaldi je istakao da je ponosan na značajno priznanje časopisa Euromoney.

''Sve su veće razlike u ekonomskom razvoju među zemljama središnje i istočne Europe. Mlađe članice EU u regiji naročito su imale koristi od svoje integracije u Europsku uniju, jer je potražnja za njihovim proizvodima i uslugama značajno porasla u eurozoni. U takvom okruženju, UniCreditova široka rasprostranjenost u regiji se pokazuje kao uravnotežena i otporna. Dok naši konkurenti smanjuju obim poslovanja, mi unaprjeđujemo naše usluge, te ulažemo u nove bankarske tehnologije'', dodao je Vivaldi, priopćeno je iz UniCredit Bank.

Kopirati
Drag cursor here to close