Visit Konjic

Studenti promoviraju Konjic - ''Ugođaj za savršen doživljaj"

Jedan od ciljeva ovih studenata je promocija grada Konjica koji je poznat po svojim ljepotama
Gospodarstvo / Flash | 07. 06. 2018. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ugođaj za savršen doživljaj" je slogan pod kojim je grupa studenata Ekonomskog fakulteta u Mostaru koju čine Amina Bjelić, Azra Topuz, Almin Jugović, Arman Kurtić i Ali Vrtić svakodnevno radila na realizaciji marketing projekta za turističku agenciju "Visit Konjic".

Kako sami ističu ovo je za njih novo, ali itekako korisno iskustvo. Cilj njihovog projekta, te sami izbor teme u oblasti turizma jeste pokazati kakvim prirodnim ljepotama raspolaže naša domovina te i sam grad Konjic u kojem se i nalazi sjediste ove turističke agencije.

"Visit Konjic", je agencija koja nudi sve aktivnosti vezane za turizam ( rafting, planinarenje, kanjoning, Titov bunker, riverboarding, biciklizam...). Njeno sjedište je u Konjicu, jedan od najrazvijenijih turističkih gradova u Bosni i Hercegovini te su smatrali da takva agencija zaista zasluzuje da se daleko čuje za kvalitetu njenih usluga.

Također jedan od ciljeva ovih studenata je promocija grada Konjica koji je poznat po svojim ljepotama, pokazati kao mjesto koje nudi izvanredne aktivnosti upravo poput onih koje nudi agencija Visit Konjic, koja u isto vrijeme pruza i odmor i vrstu adrenalina koji je ustvari potreban svima.

  / Jedan od ciljeva ovih studenata je promocija grada Konjica

Studenti ističu kako žele pokazati koliko ustvari BiH ima prirodnih ljepota i koliko u biti može svima nama stvoriti " ugođaj za savršen doživljaj" kao što i sam njihov glavni slogan glasi, te kako pored izvrsnog ugođaja, doživljaj je taj kojeg ćemo sigurno pamtiti.

Ono što svakako ističu jeste podrška mnogih poznatih osoba koju su imali tijekom priprema za natjecanje, a ono što preostaje jeste da dođete u prostorije Ekonomskog fakulteta u periodu od 11.06 do 13.06. i podržite ovu mladu ekipu studenata.

  / Visit Konjic
Kopirati
Drag cursor here to close