uzgoj i otkup

U Širokom Brijegu prezentacija za proizvođače krastavaca kornišona

Gospodarstvo / Flash | 19. 10. 2015. u 07:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Carl Kuehne d.o.o. Poslovna jedinica Mostar, za poljoprivredne proizvođače u Širokom Brijegu, organizira prezentaciju o uzgoju i otkupu krastavaca kornišona i drugih povrtlaskih kultura. Prezentacija će se održati u srijedu 21. listopada s početkom u 9 sati u Gradskoj vijećnici u zgradi Gradske uprave (fra Didaka Buntića 11).

Tvrtka Carl Kuehne d.o.o. Poslovna jedinica Mostar je sestrinska tvrtka njemačkog koncerna Carl Kuehne s četiri tvornice u Njemačkoj i s oko 1.500 zaposlenika. Carl Kuehne je najveći kupac krastavaca kornišona u Europi s godišnjim potrebama od 30.000 tona. Osim krastavaca u proizvodnom asortimanu su i brojni drugi proizvodi tako da za narednu godinu osim krastavaca planira se otkup dodatnih kultura povrća.

Tvrtka Carl Kuehne d.o.o. Poslovna jedinica Mostar nudi između ostalog zagarantiran otkup, pomoć u finansiranju repromaterijala (sustav kap po kap, zaštitna sredstva, mreže, folije i ostalo), dodatnu novčanu stimulaciju za isporučenu prvu klasu krastavaca (uz prethodno ispunjenje isporučenih količina navedenih u ugovoru) i tjednu isplatu isporučenih količina.

Kopirati
Drag cursor here to close