Požurite!

U prodaji posljednji kontingent ulaznica za predstavu ''Tražim muža''

Jednako kao i prošle godine, veliko je zanimanje za predstavu „Tražim muža“ pa je danas pušten posljednji kontingent ulaznica koje se mogu kupiti po cijenama 15 KM i 20 VIP.
Gospodarstvo / Flash | 09. 02. 2024. u 13:12

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajna glumica Jelica Brestovac sa svojom HIT komedijom pred mostarsku publiku stiže ponovo u utorak, 13. veljače od 20 sati u veliku dvoranu Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Za mostarsku publiku sada slobodno mogu kazati da je i moja. Drugi put doći u Mostar i rasprodati istu predstavu, za mene je doista jedna velika sreća. To znači da se ostvario dobar kontakt s publikom. Moja sjećanja su predivna. S obzirom na veliki broj ljudi koji su bili prisutni prošle godine, nije se gubilo na interakciji, naprotiv.

S obzirom na to da sam sama na sceni, interakcija je ono što je jako važno u ovoj predstavi, koja koliko zavisi od mene, toliko i od publike. Moram biti korak ispred s obzirom na to da se prilagođavam i da budem spremna na odgovore i reakciju publike. Ovo je tema koja je vrlo prihvatljiva za širu publiku, sve generacije, jer se radi o muško-ženskim odnosima u kojoj se svi mogu pronaći. Očekujem puno smijeha i dobru zabavu“, kazala je Jelica Brestovac uoči izvedbe u Mostaru.

Odlazak na predstavu idealan je poklon pred Valentinovo za nju i njega. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od likova koje glumi Brestovac, a svaki muškarac će poželjeti da baš ON bude “TAJ”.

Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava protkana je muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.

Ulaznice se mogu kupiti na info pultu Mepas Malla i online https://www.kupikartu.ba/karte/event/6426/hit-komedija-traim-mua

Izvedbu predstave podržali: HT Eronet, voda Leda i Hotel Bristol.

Medijski pokrovitelj: bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close