ELSA

U Mostaru seminar ''Radno pravo i zapošljavanje mladih''

Gospodarstvo / Flash | 22. 05. 2017. u 07:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seminar ,,Radno pravo i zapošljavanje mladih'' će se održati 27. svibnja 2017. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru u sali I. godine.

U prvom bloku predavanja fokus će biti na upoznavanju sudionika/ca s praksom kršenja radnih prava u BiH, te na koji način se zaštititi, koliko korupcija utječe na transparentnost zapošljavanja, kako preventivno djelovati, što je mobbing i kako se dokazuje.

Drugi blok predavanja predviđen je za učenje o vještinama komuniciranja i retorike pa će studenti naučiti kako biti konkurentniji na tržištu rada kroz predavanje kako se predstaviti na razgovoru za posao, kako napisati kvalitetan CV i motivacijsko pismo.

Predavači na seminaru će biti Anica Ramić ispred Udruženja građana RS ''Stop Mobbing'', Amra Kazić ispred ureda Ombudsmena za ljudska prava u Mostaru, Marko Vujić ispred Transparency Internacional BiH, te profesorica Irma Marić i viša asistentica Ivona Čarapina.

Natječaj je otvoren za sve studente Pravnih fakulteta i mlade pravnike do 30-te godine.

Način prijave

Prijava treba sadržavati: ime, prezime i godinu studija ili završetka studija. Prijave se šalju na e-mail: [email protected] s naznačenim predmetom ,,Prijava na seminar'' do 23:59 h 25. svibnja 2017. godine.

Agenda će naknadno biti objavljena.

''Zahvaljujemo se sponzorima projekta: Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru, Uniji studenata Univerziteta Džemal Bijedić, Vijeću mladih grada Mostara i Mlini pekari i Bili Brig-u'', priopćila je studentska organizacija ELSA.

Kopirati
Drag cursor here to close