Hercegovački brend

U Mostaru otvoreno prvo prodajno mjesto Sabos Jewelry

U Prodajnom centru Merkator, na adresi Stjepana Radića 39 sinoć je svečano otvoreno prvo prodajno mjesto popularnog hercegovačkog brenda nakita Sabos Jewelry.
Gospodarstvo / Flash | 08. 07. 2021. u 10:19 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobra vijest za sve ljubitelje minimalističkog nakita, zanimljivog dizajna i kvalitetne izrade nakita je da je Sabos Jewelry od ovog tjedna u Mostaru. U Prodajnom centru Merkator, na adresi Stjepana Radića 39 sinoć je svečano otvoreno prvo prodajno mjesto popularnog hercegovačkog brenda nakita Sabos Jewelry.

Sabos Jewelry je nakit od srebra 925 i pozlate srebra, koji uključuje ogrlice, narukvice, naušnice, prstenja, u kombinaciji s koncima i biserima. Čest motiv nakita su tradicionalni bosanskohercegovački i regionalni motivi, pa se mogu izdvojiti Širokobriježanke, naušnice s motivom širokobriješke rozete, kao i medaljoni i naušnice s motivima rozeta sa širokobriješke crkve, sarajevske i zagrebačke katedrale i drugo.

Poseban proizvod su naušnice Širokobriježanke, a koje nisu samo simbol širokobriješke crkve i istoimenog grada, nego su simbol svih onih žena koje su velikog srca, zadivljujuće snage, čiste duše i iskrenog osmijeha, žena koje su lijepe s dušom. Proizvodi su u cijelosti proizvedeni po dimenzijama i kalupima koji se posebno izrađuju za svaki model.

„Na ovaj način smo željeli svim ženama koje vole lijep, kvalitetan i neobičan nakit, dati priliku da ga i uživo vide prije kupovine. Kao pravi zaljubljenik u modu, otvaranjem ovog prodajnog mjesta sam usrećila prvo sebe, a i sve ostale dame koje ga preferiraju i rado biraju u svojim odjevnim kombinacijama. S ponosom možemo reći da od 07.07.2021. godine, sve miljenice modernog, lijepog i prije svega kvalitetnog nakita napokon imaju priliku kupiti ga i u Mostaru. Za ljubitelje nakita s tradicionalnim motivima, to će biti prava modna poslastica.“ Rekla je Sanja Bošnjak, vlasnica ovog modnog branda.

Kopirati
Drag cursor here to close