Braće Fejića 52

Svjetlostkomerc nastavlja rasti: 19. knjižara otvorena u Mostaru

Nova knjižara Svjetlostkomerca u Mostaru nalazi se u ulici Braće Fejića, na broju 52.
Gospodarstvo / Flash | 20. 03. 2018. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetlostkomerc d.d. Sarajevo otvorio je svoju novu knjižaru u Mostaru. To je ujedno 19. po redu maloprodajni objekt ovog vodećeg bosanskohercegovačkog maloprodajnog lanca, specijaliziranog za prodaju knjiga, udžbenika, školskog pribora, darovne galanterije i kancelarijskog materijala.

“Nakon Visokog i Tešnja, na red je došao i Mostar. Uvjereni smo da ćemo bogatom ponudom, i u ovom bosanskohercegovačkom gradu, opravdati status lidera na tržištu. Priredili smo niz povoljnosti za sve naše kupce, koji će svjetske brendove koje Svjetlostkomerc zastupa moći kupiti po znatno povoljnijim uslovima. Cjelokupni asortiman "DUKI DASO" za 20% do 50% nižim cijenama, a naši najmlađi kupci uživat će popust na pernice i ruksake u iznosu od 20%-30%. Naglašavamo da se u našim knjižarama može vršiti kupovina sa odgođenim plaćanjem. Na taj način omogućit ćemo našim kupcima, da uz ovu znatnu olakšicu, dođu do kvalitetnih knjiga, sveski i ostalog školskog pribora”, izjavio je Madžid Avdagić direktor kompanije Svjetlostkomerc d.d. Sarajevo.

Sa tradicijom dužom od 70 godina Svjetlostkomerc je drugo ime za knjižaru u Bosni i Hercegovini, sinonim za knjižaru i veleprodaju školskog pribora i kancelarijskog materijala.

Svjetlostkomerc raspolaže sa više od 10.000 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora, od čega je preko 6.000 kvadratnih metara na najatraktivnijem mjestu u Sarajevu.

Svjetlostkomerc ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevatnim inostranim i domaćim izdavačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brandove kao što su Staedtler, Junior, Double A, Cassa, Walker, Duki Daso, Miquelrius, itd.

Nova knjižara Svjetlostkomerca u Mostaru nalazi se u ulici Braće Fejića, na broju 52.

Kopirati
Drag cursor here to close