Novi prodajni centar

Svečano otvoren Bauwelt

Gospodarstvo / Flash | 29. 03. 2014. u 12:00 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim presijecanjem vrpce i govorom dobrodošlice generalnog direktora BauWelta Tomislava Leke danas je, na Bišću polju, otvoren novi prodajni centar BauWelt.

BauWelt je novo ime na bh. tržištu s konceptom "uradi sam" i koje garantira njemačku kvalitetu asortimana, čiji je cilj postati privlačan, zanimljiv i koristan partner, kako poduzetničkim kupcima, tako i krajnjim potrošačima.

Na prodajnoj površini od 6.000 kvadratnih metara u ponudi je preko 40.000 artikala od građevinskog materijala, rasvjete, keramike i opreme za kupatila, mašina i alata za kuću i vrt, vrtne garniture do velikog i privlačnog asortimana artikala za kućnu dekoraciju s dobrim cijenama.

Ovom prilikom, uručena je i donacija Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba Stolac.

Za sve posjetitelje, BauWelt je pripremio mnoštvo zabavnih sadržaja tijekom cijelog dana koje će biti obogaćeno mnoštvom zabavnih sadržaja i nagradnih igara poput ''Pogodi cijenu'', ''Kupuj brzo, kupuj točno'' i ''Sam svoj majstor'', gdje će najspretniji i najsretniji osvojiti i vrijedne nagrade među kojima su poklon bonovi za kupovinu u BauWeltu i vrijedni proizvodi iz postojećeg BauWelt asortimana.

Otvaranje drugog BauWelt centara planirano je u Banja Luci, 5. travnja ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close