Herceg

Sve spremno za kupnju hotela Ero

Gospodarstvo / Flash | 23. 03. 2017. u 09:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sve predradnje potrebne za kupovinu hotela Ero su obavljene i nadam se kako ćemo uskoro staviti točku na „i“ kada je taj projekt u pitanju'', rekao je u intervjuu za Hrvatski medijski servis Nevenko Herceg, Premijer Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetio je kako su trenutačno županijske institucije raštrkane na desetak različitih lokacija.

''Uglavnom nisu u našem vlasništvu i to nas svake godine košta više od milijun maraka. Pored smanjenja troškova njihovog najma, a time i ukupnih troškova županijske javne uprave, ovom mjerom želimo osigurati i bolju funkcionalnost, pružiti bržu i kvalitetniju uslugu građanima, ali i uspostaviti bolji nadzor nad radom državnih službenika i namještenika'', rekao je Herceg.

Naveo je kako bi, uz županijska ministarstva i uprave te dio zavoda, u hotel Ero mogla preseliti i županijska Skupština koja, također, nema uvjetne prostorije za normalno funkcioniranje.

''Sve su to razlozi zbog kojih očekujem da ćemo vrlo brzo na sjednici Vlade donijeti končanu odluku o kupnji hotela Ero'', rekao je Herceg.

Podsjećamo, u hotelu je zadnjeg dana siječnja izbio požar no to neće, kako je potvrđeno, utjecati na njegovu cijenu.

Hotel se nekada prodavao za nešto više od 24 milijuna maraka, ali zainteresiranih nije bilo pa bi prodaja trebala ići putem javne nagodbe.

Kopirati
Drag cursor here to close