Mostarci, pripremite se!

Stiže "Mali sajam velikih mogućnosti"

Europska unija desetljećima ulaže u razvoj Bosne i Hercegovine te tako poduzećima pruža priliku za stabilan rast na domaćem, ali i inozemnom tržištu.
Gospodarstvo / Flash | 04. 07. 2022. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mali sajam velikih mogućnosti", nakon Banja Luke, Sarajeva i Bijeljine dolazi i u Mostar. U pitanju je izložba eksponata proizvoda domaćih gospodarstvenika koji su svoje poslovanje pokrenuli ili unaprijedili uz podršku Europske unije, a koju će svi stanovnici Mostara imati priliku da posjete 6. srpnja na Španjolskom trgu s početkom od 19:00 sati.

Delegacija Europske unije u Bosni i Hercegovini u sklopu kampanje "Povezani kroz dobro" predstavila je spomenuti događaj s ciljem da dodatno informira javnost o svim benefitima koje bh. privreda može da ostvari apliciranjem na EU fondove i projekte.

"Mali sajam velikih mogućnosti prilika je da gospodarstvenici predstave svoje proizvode, ali i kompanije te da prikažu koliko su unaprijedili poslovanje uz financijsku ili stručnu podršku Europske unije. Prisutni će se na samom događaju upoznati s raznolikošću poslovanja domaćih proizvođača te se dodatno informirati o fondovima koji su i njima dostupni.

Europska unija desetljećima ulaže u razvoj Bosne i Hercegovine te tako poduzećima pruža priliku za stabilan rast na domaćem, ali i inozemnom tržištu.

Upravo se kroz kampanju "Povezani kroz dobro" ističe partnerski odnos koji EU ostvaruje s poslovnim subjektima države te koliko taj odnos u cijelosti doprinosi jačanju ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini.

Za one koji žele znati više o projektima i aktivnostima koje EU trenutno provodi OVO je stranica koja nudi sve potrebne informacije.

Kopirati
Drag cursor here to close