Direktor davao telefonski broj

Stanovnici Višića nemaju pražnjenje septičkih jama, Komunalno ''ima čovjeka u Njemačkoj''

Na pitanje planiraju li nabaviti drugi kamion Čolić je odgovorio nejasno, prvi put da imaju čovjeka u Njemačkoj koji traži kamion
Gospodarstvo / Flash | 05. 09. 2018. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Čišćenje septičke jame

Već dulje vrijeme u općini Čapljina je trenutno nezamisliva situacija, zbog toga Javno komunalno poduzeće Čapljina trenutno ne posjeduje kamion za pražnjenje sadržaja septičkih jama, a uopće ni ne razmišlja o kupovini novog kamiona za odvoz fekalija, navodi portal Visici.com.

Portal podsjeća da se ''vozilo za pražnjenje sadržaja septičkih jama prevrnulo se na krov 15. lipnja 2018. godine i od tada nije u funkciji''.

''Dakle, već 2 i pol mjeseca JKP Čapljina nema organiziran odvoz i zbrinjavanje fekalija iz septičkih jama koji je po zakonu (Članak 9. Zakona o komunalnim djelatnostima HNŽ-a) dužno omogućiti'', navodi se u tekstu i dodaje kako nisu uspjeli dobiti nikakav odgovor iz JKP Čapljina.

''Na pitanje planiraju li nabaviti drugi kamion (Mario, direktor JKP Čapljina, op.ur.) Čolić je odgovorio nejasno, prvi put da imaju čovjeka u Njemačkoj koji traži kamion'', piše Visici.com.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close