Godišnjica

Solana Tuzla obilježila 130 godina rada

Gospodarstvo / Flash | 08. 10. 2015. u 12:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Solana d.d. Tuzla obilježila je danas svečanom ceremonijom i puštanjem u rad novog transportnog sustava, 130 godina uspješnog rada i poslovanja.

Novi transportni sustav s pripadajućim tunelom transportira gotov proizvod od pogona pakovanja do novoizgrađenog visokoregalnog skladišta soli, dužine 300 m.

Direktor Solane d.d. Tuzla Izudin Kapetanović zahvalio je svima koji su doprinijeli poslovanju Solane, te uspjehu projekta novog transportnog sustava.

Ocijenio je da je novim transportnim sustavom osiguran ekonomičniji i funkcionalniji sustav te stvoren ekološki čist pogon.

Premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić čestitao je menadžmentu Solane d.d. Tuzla na godišnjici te na realiziranoj novoj investiciji.

''Malo je kompanija koje se mogu pohvaliti ovako dugom tradicijom uspješnog poslovanja. Svjedoci smo da je Solana bila u problemima koje imaju neke tvrtke na području našeg kantona danas. Promjenom rada, poslovnom politikom Solana je prevazišla te probleme i danas je jedna od najuspješnijih privrednih kolektiva na području TK-a'' izjavio je Gutić.

Kopirati
Drag cursor here to close