dogovoreno na sastanku

SNSD će podržati Zakon o konverziji kredita u francima

Gospodarstvo / Flash | 01. 03. 2016. u 19:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržat će Prijedlog zakona o konverziji kredita s valutnom klauzulom u švicarskim francima, dogovoreno je danas na sastanku Izvršnog komiteta SNSD-a i članova zastupničkog kluba ove stranke.

Na radnom sastanku je zaključeno i da SNSD, kao najveća i najodgovornija politička organizacija u Srpskoj, neće dozvoliti da se ostvare namjere političkih predstavnika na nivou BiH, čiji je cilj isključivanje najviše zakonodavne institucije Srpske iz procesa donošenja značajnih odluka, priopćeno je iz SNSD-a.

U priopćenju se navodi da su članovi Izvršnog komiteta SNSD-a upoznali narodne poslanike o zaključcima sa prethodne sjednice ovog stranačkog organa, od kojih je najznačajnije postojanje potrebe da se u službenim organima Srpske pripreme odgovori za institucionalnu obranu od svih napada čiji je cilj rušenje Republike Srpske.

"Članovi Izvršnog komiteta i narodni poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske razmijenili su mišljenja i o ostalim aktualnim političkim temama, a zajednički je konstatirano da je SNSD spreman za predstojeće lokalne izbore", dodaje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close