Krpljenje

Šminkanje Mostara: Tri plohe novog asfalta

Gospodarstvo / Flash | 21. 06. 2016. u 10:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski komunalci u ponedjeljak su započeli sanaciju asfalta u Ulici kralja Tvrtka. Dok su se jučer (ponedjeljak) vršili pripremni radovi, danas je podignut asfalt koji će se zamijeniti novim.

Iako su neki mislili kako će doći do potpunog presvlačenja ulice, ipak će se novim asfaltom ukrasiti ulica samo na tri dijela.

Inače, u ovoj ulici ušminkan je i pločnik, a te radove pratila je i obustava jer su nadzornici uočili nepravilnosti kod prostora za zelene površine. Pisali smo o manjkavostima i nedovršenim radovima kada je u pitanju pločnik, a pojedici su se obradovali barem jer je reklamni pano sa sred pločnika ipak premješten na mjesto na kojem se neće morati zaobilaziti.

Što se pak asfaltiranja tiče, promet je obustavljen spomenutom ulicom, a Grad Mostar najavio je još jednu obustavu prometa. Ovog puta riječ je o raskrižju kod novog stambeno-poslovnog kompleksa Mljekara gdje će se, zbog radova na kružnom toku, rušiti stabla.

Tako će u srijedu i četvrtak (22. i 23. lipnja) doći do privremene obustave prometa od 8:30 do 14 satina spomenutoj lokaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close