Gradonačelnik održao izvanrednu ''pressicu''

Široki Brijeg: Proglašena prirodna nepogoda, evo kako prijaviti štetu

Prijava šteta od prirodne nepogode i druge nesreće počinje od utorka, 26. veljače, a završava u utorak, 5. ožujka 2019. godine.
Gospodarstvo / Flash | 25. 02. 2019. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Široki Brijeg donio je odluku o proglašenju prirodne nepogode i druge nesreće, potvrdio je u ponedjeljak ujutro za Bljesak.info gradonačelnik Širokog Brijega i zapovjednik Stožera civilne zaštite Grada Širokog Brijega Miro Kraljević.

Foto: Bljesak.info / Šteta od orkanske bure u središtu Širokog Brijega

U ponedjeljak ujutro u Gradskoj vijećnici održana je izvanredna sjednica Stožera civilne zaštite Grada Širokog Brijega nakon čega je sazvana izvanredna konferencije za medije na kojoj je govorio gradonačelnik Kraljević.

Na prijedlog Stožera, gradonačelnik je donio odluku o proglašenju prirodne nepogode i druge nesreće na području cijelog Grada Širokog Brijega.

Foto: Bljesak.info / Miro Kraljević

Procjenu i stupanj štete izvršit će Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta koje će iste evidentirati na terenu prema pristiglim prijavama.

Građani će moći prijaviti štetu u šalter sali Gradske uprave. Prijava šteta od prirodne nepogode i druge nesreće počinje od utorka, 26. veljače, a završava u utorak, 5. ožujka 2019. godine.

''Molimo građane ukoliko su u mogućnosti da uz prijavu štete prilože foto dokumentaciju svog oštećenog objekta prije nego što izvrše ili su izvršili sanaciju istoga'', navode iz Gradske uprave.

Foto: Bljesak.info / Miro Kraljević

 

Kopirati
Drag cursor here to close