Challenge to Change 3

Široki Brijeg: Predstavljanje Prvog poziva za prijavu inovativnih poslovnih ideja

Predstavljanje će biti održano u četvrtak 10. studenoga 2022. godine u 12:00 h u dvorani Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.
Gospodarstvo / Flash | 09. 11. 2022. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta Challenge to Change 3, Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji sa Sarajevskom regionalnom agencijom SERDA organizira predstavljanje Prvog poziva za prijavu inovativnih poslovnih ideja u cilju detaljnijeg informiranja potencijalnih aplikanata iz Bosne i Hercegovine.

Predstavljanje će biti održano u četvrtak 10. studenoga 2022. godine u 12:00 h u dvorani Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu. Predstavnici privrednih subjekata će imati priliku detaljnije se upoznati s kriterijima javnog poziva te dobiti dodatna pojašnjenja kako bi što uspješnije pripremili aplikaciju za poziv koji je otvoren do srijede 23. studenog 2022. godine.

Projekt Challenge to Change 3 je trogodišnji projekt ukupne vrijednosti 3 milijuna EUR koji financira Embassy of Sweden in Sarajevo. Projekt implementira Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA u partnerstvu s Agencijom za razvoj poduzeća EDA. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

Svi zainteresirani mogu izvršiti prijavu za naredni događaj do srijede 9. studenoga 2022. godine, do 13:00 h slanjem podataka na e-mail adresu: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close