u iraku

Sarajevski kiseljak na novom tržištu Bliskog Istoka

Gospodarstvo / Flash | 03. 08. 2017. u 09:15 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješne suradnje i početka izvoza u Saudijsku Arabiju, mineralna voda Sarajevski kiseljak od sada i na novom bliskoistočnom tržištu – Iraku.

Prva isporuka sa proizvodima Sarajevskog kiseljaka je već na putu prema Iraku i pojavit će se na policama trgovina za nekoliko dana. Izvoz na novo tržište je dogovoren u suradnji sa distributerom za iračko tržište, partnerskom kompanijom Emart AL-Khaleej co. Etiketa na bocama Sarajevskog kiseljaka je prilagođena komunikaciji na arapskom jeziku, navodi se iz Sarajevskog kiseljaka.

''Otvaranje novih tržišta je još jedna potvrda kvalitetnog proizvoda koji je međunarodno prepoznat. Izvoz u Irak predstavlja novi uspjeh naše kompanije koji će se sigurno pozitivno odraziti na izvozne rezultate koji imaju dvoznamenkast rast u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Mi nećemo stati na ovome, te ćemo i dalje tragati za novim prilikama'', izjavio je ovom prilikom Davor Čičić, direktor prodaje i marketinga u kompaniji Sarajevski kiseljak.

Sarajevski kiseljak trenutačno više od 30% od ukupne vlastite proizvodnje plasira na tržišta Saudijske Arabije, Hrvatske, Švedske, SAD-a, Kanade, Australije, Austrije, Makedonije, Crne Gore, Nizozemske, Srbije, Danske, Litve i Slovenije.

Kopirati
Drag cursor here to close