MDDI Group

Sarajevo dobilo najsuvremeniji distributivni centar voća i povrća

Gospodarstvo / Flash | 23. 04. 2015. u 15:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija MDDI Group otvorila je danas u Sarajevu najsuvremeniji distributivni centar svježeg voća i povrća u BiH. Novootvoreni objekat u Halilovićima, Općina Novi Grad, prostire se na 1300 m2 i nudi širok asortiman voća i povrća iz cijelog svijeta. U prvoj fazi, kompanija MMDI Group zaposlila je 15 ljudi , a u planu je širenje kapaciteta i otvaranje novih radnih mjesta u skladu sa razvojem poslovanja.

Simbolično presijecanje vrpce uveličali su i premijer Županije Sarajevo, Elmedin Konaković i predsjedavajuća Općinskog Vijeća Općine Novi Grad Edina Gabela. MDDI distributivni centar posjeduje najmodernije zreonice za banane i kompjuterizirane komore za čuvanje i dozrijevanje banana sa svom pratećom opremom, komore za kontroliranje atmosfere za kvaliteno očuvanje svježine i održavanje voća i povrća, prostor za pakiranje na sustavu hlađenja, uredski prostor i opremu sa kompjuteriziranim kontrolnim sustavom.

Predsjednik MDDI Grupe Izet Rastoder je kazao da je osnovna strategija MDDI grupe je rad sa partnerima i jedan od naših najvećih uspjeha je ostvarivanje suradnje i organiziranje široke mreže partnera. Osnovna djelatnost MDDI grupacije je uvoz i izvoz voća i povrća, trgovina voćem i povrćem, veleporodaja, maloprodaja i distribucija svježeg voća i povrća, priopćeno je iz MDDI group.

Kopirati
Drag cursor here to close