Ako ste planirali put, provjerite.

Ryanair otkazao preko 100 letova iz Zagreba!

Ryanair će zbog radova koji će se održati u svibnju drastično smanjiti svoj red letenja. Moguće je da će biti još otkazivanja letova.
Gospodarstvo / Flash | 28. 04. 2023. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) unaprijed je planirala radove koji će se održati u 5 mjesecu ove godine. Ti radovi obuhvaćaju potrebnu tehnologiju za izvođenje, ali i vremenske uvjete, piše portal PutujmoJeftino.

Kako bi se sve uskladilo i napravilo na vrijeme, termin izvođenja i trajanje radova pravovremeno su najavljeni zrakoplovnim prijevoznicima. Putnicima se savjetuje da se za sve upite o letovima obrate izravno zrakoplovnom prijevozniku s kojim planiraju putovanje. U slučaju da vam je let otkazan trebate znati svoja prava – čitaj ovdje.

Međutim, zbog nemogućnosti slijetanja i polijetanja zrakoplova u vremenskom razdoblju od 23 sata do 6:30 ujutro, najveći niskotarifni avioprijevoznik Ryanair otkazao je čak 55 ranije najavljenih rotacija letova na 9 linija u EU, a moguće je da još otkažu letova, na devet međunarodnih linija.

Ryanair će zbog radova koji će se održati u svibnju drastično smanjiti svoj red letenja. Moguće je da će biti još otkazivanja letova.

Popis linija koje je Ryanair otkazao za svibanj uključuje

Brussels
Charleroi,
Frankfurt Hahn,
Memmingen,
Corfu,
Malta
London Stansted
Malmo
Dublin
i Milano Bergamo.

Provjerite ako je vaš let otkazan i u skladu s tim postupite dalje. Putovanja ima, pa nemojte zbog toga otkazati cijeli odmor.

Kopirati
Drag cursor here to close