Važan događaj

RS kompanije na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu

Gospodarstvo / Flash | 11. 05. 2014. u 10:59 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privredna komora Republike Srpske (RS), u suradnji sa Ministarstvom industrije, energetike i rudarstva RS i Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (BiH), organizira nastup domaćih privrednih društava iz mašinske i elektro industrije na 58. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, koji će biti održan od 12. do 16. svibnja ove godine.

Na zajedničkom štandu će se predstaviti firme „Orao“ a.d. Bijeljina, „Tri best“ d.o.o. Banja Luka, „Novi Jelšingrad“ a.d. Banja Luka i „EKP Elker“ a.d. Ljubija - Prijedor, dok će veliki broj kompanija biti predstavljen putem kataloga.

U okviru ove sajamske manifestacije, 13. svibnja je predviđeno održavanje regionalnog susreta gospodarstvenika metalskog i elektro sektora, na kojem će sudjelovati veliki broj predstavnika poduzeća iz RS, ali i BiH.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji gospodarski i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Europi, koji ima izuzetan utjecaj na budući razvoj industrije u zemlji i regiji.

Predstavlja i tradicionalno mjesto susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posjetiteljima specijalizirane izložbe, najnovije tehnologije za sve grane industrije koje obuhvaća program izlaganja, demonstracije proizvoda i usluga.
a

Kopirati
Drag cursor here to close