Unapređenje suradnje

RS i Federacija dogovorili izgradnju zajedničkog info sustava za upravljanje otpadom

Gospodarstvo / Flash | 02. 12. 2016. u 11:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktori Fonda za zaštitu okoliša FBiH i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS Fuad Čibukčić i Srđan Todorović na današnjem sastanku razgovarali su o unaprijeđenju suradnje, te dogovorili agilniji budući zajednički angažman prilikom pripreme i provedbe zajedničkih projekata finansiranih iz međunarodnih fondova.

Čibukčić i Todorović dogovorili su izgradnju zajedničkog info sustava za upravljanje otpadom, priopćeno je iz Fonda za zaštitu okoliša FBiH.

Posebno je važno da su se čelnici dvaju fondova usuglasili da ove institucije zajedno prolaze pripreme za implementaciju poglavlja 15. i 27., odnosno ispunjavanje briselskih obaveza iz oblasti energetske efikasnosti i okoliša.

Čibukčić i Todorović naglasili su jačanje koordinacije na polju zajedničke provedbe obaveza koju će dva fonda imati u budućnosti.

''Cilj je intenzivirati saradnju entitetskih fondova u svim segmentima što će na kraju donijeti i velike benefite građanima u cijeloj Bosni i Hercegovini'', poručeno je sa ovog sastanka održanog u sjedištu Fonda za zaštitu okoliša FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close