Rim, Bari i Napulj

Redoviti letovi iz Mostara za tri talijanska grada

Gospodarstvo / Flash | 15. 02. 2016. u 07:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 1. ožujka do kraja listopada sa Zračne luke Mostar će biti organizirani letovi za talijanske gradove Rim, Bari i Napulj. Letovi će se održavati utorkom i petkom.

Posjetite ''vječni grad'' i njegove znamenitosti, Koloseum najprepoznatljivije mjesto i simbol Rima, Panteon poznatiji kao ''hram svih Bogova'', bazilike sv. Ivana Lateranskog i Santa Maria Maggiore, mnoge trgove i neke od 280 fontana u cijelom Rimu.

Napulj, jedan od najromantičnijih gradova Italije sa prelijepim prirodnim ljepotama i mediteranskom klimom, te bogatom južnjačkom florom, a sve to u podnožju gorja vulkanskog porijekla. Grad je bogate umjetničke tradicije i mnogih živopisnih katedrala i crkvi.

Bari, najživlji jadranski grad u Italiji. Veoma star i datira još iz perioda Grka. Grad veoma burne prošlosti gdje su se izmjenjivale razne kulture, više puta je srušen i opljačkan, ali se svaki put obnovio.

Grad iz antičkih vremena u kojem se susreću stari grad i moderno sagrađeni, navedeno je na internet stranici Zračne luke Mostar.

Sve informacije za redovne letove, Rim, Bari i Napulj te ostale letove za Italiju možete dobiti kod agencije Air Service, Ortiješ bb, 88000 Mostar, tel: +387 36 354 412, mob: +387 63 292 842, [email protected] ili [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close