Strpljenje i oprez

Radovi zatvaraju najprometniju mostarsku ulicu

Gospodarstvo / Flash | 07. 03. 2017. u 14:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 9.ožujka od 7 sati doći će do potpune obustave prometa u ulici Mostarskog bataljona na dionici most Musala (Titov most) - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića. Pristup ulici Adema Buća i Alekse Šantića sa Španjolskoga trga bit će moguć do kraja mjeseca ožujka kada će i na ovoj dionici ulice Mostarskog Bataljona doći do potpune obustave prometa.

Obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih ulica u gradu, očekuje se otežano funkcioniranje prometa te se mole svi sudionici u prometu za strpljene i povećan oprez.

Isti dan pristupit će se rješavanju privremene vodoopskrbe u ulici Mostarskog Bataljona, ul. Alekse Šantića i ul. Adema Buća, što će uzrokovati povremene prekide u vodoopskrbi u ovim ulicama.

Uspostavljanjem privremene vodoopskrbe svi objekti u ulici Mostarskog Bataljona, ul. Alekse Šantića i ul. Adema Buća će imati urednu vodoopskrbu bez obzira na izvođenje radova na izljevnom kanalu glavnog desnoobalnog kolektora.

''Pozivamo i upozoravamo građane u ovom dijelu grada da pripreme neophodne rezerve vode u domaćinstvu'', priopćili su iz Grada.

Kopirati
Drag cursor here to close