Play Media Day 07 Party se ne propušta!

Publiku na Play Media Day očekuje nezaboravan nastup regionalne muzičke zvijezde Sare Jo!

Ove godine svi sudionici, koji osiguraju kotizaciju za sedmi Play Media Day, imaju priliku da uživaju u sjajnoj zabavi, uz regionalnu muzičku zvijezdu Saru Jo, koja će rasplesati prisutne!
Gospodarstvo / Flash | 18. 05. 2022. u 11:27 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmi po redu Play Media Day - regionalni komunikacijski događaj, okupiti će u Banjaluci 03. lipnja 2022. više stotina posjetilaca iz BiH i regiona u CineStar Cinemas, Delta Planet Banjaluka! Nakon kvalitetnog dana ispunjenog odličnom edukacijom i povezivanjem, druženje se nastavlja uz odličnu zabavu! Ove godine svi sudionici, koji osiguraju kotizaciju za sedmi Play Media Day, imaju priliku da uživaju u sjajnoj zabavi, uz regionalnu muzičku zvijezdu Saru Jo, koja će rasplesati prisutne!

Play Media Day Party počinje od 21 sat u SKY BAR-u hotela Courtyard by Marriot u Banjaluci. Dobro poznati hitovi velike muzičke zvijezde Sare Jo će upotpuniti sjajno veče i zabaviti sve prisutne sudionike regionalnog komunikacijskog događaja! Sara Jo, zajedno sa svojim timom i plesačima obećava nezaboravno veče! Radujemo se druženju, zabavi i posebnim trenucima za pamćenje. Ulaz na Play Media Day party je moguć samo uz kotizaciju za ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj.

Učešće na ovogodišnjoj konferenciji je do sada potvrdilo gotovo 30 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka iz oblasti kreativne industrije, medija i komunikacija! Događaju će prisustvovati i mnogobrojne javne ličnosti, Influenceri, poduzetnici, predstavnici kompanija, brendova, kreativnih agencija, institucija, ali i kreativci i studenti željni novih znanja, savjeta i praktičnih primjera.

Kotizacije za sedmi po redu Play Media Day će zbog velikog interesiranja još malo biti rasprodate. Svim zainteresiranim sudionicima preporuka da svoje mjesto što prije osiguraju na vrijeme putem web stranice događaja www.playmediaday.com.

Play Media Day 07 se realizira zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta koji implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a koji financira Austrijska razvojna suradnja.

Događaj su podržali i Delegacija EU u BiH, OSCE, Mastercard, WAI Moment, Staropramen, kao i Sara voda, Teleklik, Trion Tel i AVON.

Vidimo se na Play Media Day 07, komunikacija je beskonačna!

Kopirati
Drag cursor here to close