Cesar's Residence Lounge&Spa

Prvi Lounge&Spa u Mostaru

Grad Mostar bogatiji je za novo odredište za opuštanje i rehabilitaciju, koje će zadovoljiti različite potrebe svojih posjetitelja.
Gospodarstvo / Flash | 22. 04. 2024. u 07:52 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cesar’s Residence Lounge, sada je dio poznate grupacije Cesar’s Residence, nudeći široki spektar usluga koje će oduševiti posjetitelje.

  / Foto:PR/ Prvi Lounge&Spa Cesar's Residence

Cesar’s Residence Lounge&Spa mjesto je gdje se susreću opuštanje i gastronomska ekstaza.
Sa saunom, bazenom i pogledom na rijeku Neretvu, posjetitelji mogu uroniti u mir i udobnost.

  / Foto:PR/ Prvi Lounge&Spa Cesar's Residence

U ponudi su i rijetke gastro fit delicije te raznovrsne poslastice poput San Sebastian cheesecake-a i baklave s pistacijama te bogat izbor bezalkoholnih koktela i nargila raznih okusa.

  / Foto:PR/ Cesar

U sklopu objekta Mostarci i njihovi gosti imaju priliku koristiti usluge Oxybaric & Rehab i to po prvi put u gradu na Neretvi, gdje se nudi širok spektar zdravstvenih usluga poput hiperbarične komore, masaže, rehabilitacije, elektropunkcija, fizioterapeutska procjene te razne elektroterapije u fizikalnoj terapiji, uključujući tens, galvanizaciju, interferentne struje, dijadinamske struje, iontoforezu, mišićnu elektrostimulaciju i ultrazvučnu terapiju.

  / Foto:PR/ Prvi Lounge&Spa Cesar's Residence

Ove atrakcije nalaze se na adresi Lacina 21 (donja Carina) u Mostaru, a za više informacija posjetitelji se mogu obratiti putem Instagram profila @cesarsresidence_lounge_and_spa i @oxybaricmostar.

Kopirati
Drag cursor here to close