Sea Air

Promotivne cijene: Povratna karta za let Mostar- Osijek košta 79 eura

Gospodarstvo / Flash | 07. 09. 2015. u 14:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prvog promotivnog leta Mostar – Osijek koji se realizirao u četvrtak, 3. rujna 2015. godine i koji je spojio značajne osobe zrakoplovstva s obje strane granice, Sea Air je i službeno započeo sezonu letova za Mostar i to posebnim akcijskim cijenama, priopćeno je.

Naime, Sea Air i agencija PRO PAK Hercegovina u srijedu, 9.rujna uspostavljaju i prvi službeni let. Prva četiri leta realizirati će se po posebnoj akcijskoj cijeni od samo 79 eura za povratni smjer! Raspored letova po posebnoj akcijskoj cijeni je slijedeći:

Srijeda 9.rujna 9 sati Mostar-Osijek
                      18 sati Osijek-Mostar

Petak 11. rujna 9 sati Mostar-Osijek

Nedjelja 13. rujna 18 sati Osijek-Mostar

Spomenuta zračna linije značit će najviše za građane Mostara i okolice koji će na ovaj način imati priliku, preko Osijeka, biti povezani s njemačkim destinacijama Sea Aira – Frankfurtom, Stuttgartom i Munchenom.

Na relaciji Mostar-Osijek-Mostar prometovati će zrakoplov tipa SAAB SF-340A ukrajinskog prijevoznika AeroJet Airlines kapaciteta 33 putnika.

''Uvjereni smo kako će se na ovaj način Osijek pretvoriti u moćno zračno regionalno čvorište za povezivanje s njemačkim i drugim destinacijama. Kako smo već najavljivali, plan nam je zračnu luku u Osijeku povezati sa svim manjim zračnim lukama ove regije i na taj način tim manjim zračnim lukama omogućiti lakši i jeftiniji izlaz prema Europi i svijetu. Zračna luka u Mostaru je tek početak'', poručeno je iz kompanije Sea Air.

Kopirati
Drag cursor here to close