Kvar

Prioriteti: Doći će red i na popravak vodovoda u Vojnu

Hladnoća i zima okovali su dobar dio tankog vodenog sloja ledom po asfaltu što dodatno predstavlja opasnost pješacima i ponekom automobilu koje prođe cestom.
Gospodarstvo / Flash | 07. 01. 2020. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada smo krajem jedanaestog mjeseca prošle godine prolazili lokalnom cestom u naselju Vojno sjeverno od Mostara primijetili smo da sredinom ceste teče potok vode.

Naselje ima javni gradski vodovod, a u razgovoru sa stanovnicima ovoga mjesta kojega smo posjetili nekom drugom prigodom i pričom, doznali smo kako je najvjerojatnije riječ o napuknuću cijevi. Kažu kako su zvali u Vodovod i da su rekli popraviti kvar. Napomenuli su nam da je sličnih kvarova u naselju bilo i prije o čemu smo i mi pisali.

Nakon više od mjesec dana, opet nas je jutros put okrenuo preko ovoga potoka koji nesmiljenom žestinom kao i prvi put, teče i slijeva se u kanal pored ceste. Za razliku od prvog posjeta, sada je već velika vodena površina pored prometnice, a ne vjerujemo da se može izračunati koliko je u međuvremenu isteklo vode iz puknute cijevi.

Foto: Bljesak.info / Kvar na vodovodnoj mreži vjerojatno je prouzročio pojavu potočića na cesti

Hladnoća i zima okovali su dobar dio tankog vodenog sloja ledom po asfaltu što dodatno predstavlja opasnost pješacima i ponekom automobilu koje prođe cestom.

Danas smo kontaktirali JP Vodovod Mostar. Glasnogovornica javnog poduzeća odgovorila nam je nakon provjere kako su njihove službe upoznate s kvarom.

''Sve ekipe su na terenu. Obzirom na prioritet sanacije, nismo još pristupili naselju Vojno, ali hoćemo, najdalje kroz par dana'', rekli su nam iz JP Vodovod Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close