obrana

Primljeni novi pripravnici u Ministarstvo obrane BiH

Gospodarstvo / Flash | 18. 07. 2016. u 15:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenik ministrice obrane BiH za upravljanje resursima Boris Jerinić zajedno s rukovoditeljima organizacijskih cjelina u Ministarstvu obrane BiH (MOBiH) danas se susreo s devet novih pripravnika u tom ministarstvu.

Jerinić je pripravnicima poželio dobrodošlicu u MOBiH, ističući kako će kroz godinu provedenu u tom ministarstvu zasigurno puno toga naučiti, ali da vjeruje da, također, mogu puno i doprinijeti u organizacijskim cjelinama u kojima su raspoređeni.

''Mi smo sretni što mladim ljudima možemo pružiti priliku za usavršavanje i učenje. Imate priliku nadograditi vještine i znanja stečene na fakultetu, stoga ovu godinu iskoristite da biste naučili nešto novo kroz praktičan rad'', poručio je pripravnicima Jerinić.

Mladim kolegama obratili su se i rukovoditelji organizacijskih cjelina u kojima će pripravnici raditi godinu dana, a zatim su se kratko predstavili i pripravnici.

Svi su izrazili zadovoljstvo što im se ukazala prilika da svoj pripravnički staž rade u MOBiH te su istaknuli kako se nadaju da će puno novoga naučiti. Kao i prethodnih godina i ove godine je stručni profil pripravnika raznolik i uključuje ekonomiste, pravnike, politologe, studente sigurnosti i inženjere strojarstva, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close