Priznanje

Predsjedniku GSS FBiH Značka civilne zaštite

Priznanje Značka civilne zaštite uručena je predsjedniku Gorske Službe Spašavanja Federacije Bosne i Hercegovine Dženadinu Veladžić i dopredsjedniku GSS FBiH Nadin Kevelju.
Gospodarstvo / Flash | 11. 03. 2020. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom međunarodnog dana Civilne Zaštite, Federalni stožer Civilne zaštite na svečanoj sjednici Federalnog stožera CZ dodijelila je priznanja za postignute rezultate u radu na organiziranju opremanju i jačanju sustava zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Priznanje Značka civilne zaštite  uručena je predsjedniku Gorske Službe Spašavanja Federacije Bosne i Hercegovine Dženadinu Veladžić i dopredsjedniku GSS FBiH Nadin Kevelju.

Pismena pohvala uručena je Instruktoru GSS-a Admiru Bajraktareviću, i Stanici Brčko distrikt BiH koju je ispred GSS stanice Brčko preuzeo Načelnik stanice Adnan Osmanović.

Ova priznanja su plod dosadašnjeg rada i zalaganja svih pripadnika GSS-a koja su prepoznata od strane rukovodstva Federalnog stožera civilne zaštite i Federalne uprave civilne zaštite, navodi se u priopćenju Gorske službe spašavanja Federacije Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close