Prijavite preko online platforme

Poziv institucijama i gospodarstvenicima: Prijavite projekte za SBF

Rok za prijavu investicijskih projekata je 5. travanj ove godine
Gospodarstvo / Flash | 11. 03. 2019. u 14:24 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizatori Sarajevo Business Foruma (SBF) 2019, vodeće poslovno-investicijske konferencije Jugoistočne Europe, i ove godine su pozivali institucije, kompanije i pojedince iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije da prijave i predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta.

Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, kreirala je online platformu koja je dostupna na web linku: https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects, putem koje je moguće prijaviti poslovne ideje, ali i zakazati (B2B) sastanke s investitorima koji će nazočiti 10. Sarajevo Business Forumu.

Rok za prijavu investicijskih projekata je 5. travanj ove godine, a sve informacije zainteresirani mogu pronaći na službenoj web stranici SBF-a ili zatražiti putem e-maila: [email protected].

Za 10. jubilarni SBF 2019 mogu se nominirati projekti iz svih oblasti gospodarstva. Fokus ove godine će biti na projektima iz poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, sporta i kulture, financija, a posebna pozornost bit će posvećena i startupima.

Odobreni projekti će biti dostupni na službenoj web stranici SBF-a svim registriranim sudionicima, a tijekom Foruma će biti promovirani i prezentirani investitorima 2. i 3. dan Foruma.

Do 17. ožujka su otvorene nominacije za nagrade „Sarajevo Business Bridge Awards“ u šest kategorija, a u tijeku je online registracija sudionika desetog, jubilarnog Sarajevo Business Foruma (SBF-a), koji će biti održan od 17. do 19. travnja, priopćeno je iz Bosna Bank Internationala d.d. Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close