Leti se

Povijesni trenuci za mostarski aerodrom: Pristiglo novih 140 putnika

''Zračna luka-aerodrom Mostar i ove godine nastavlja sa sezonskim ljetnim charter letovima prema nekoliko destinacija u Italiji i Irskoj".
Gospodarstvo / Flash | 28. 04. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zračnu luku Mostar u petak je pristiglo 140 putnika iz Italije, točnije iz Bergama.

''Zračna luka-aerodrom Mostar i ove godine nastavlja sa sezonskim ljetnim charter letovima prema nekoliko destinacija u Italiji i Irskoj. Iz Bergama nam je danas pristiglo 140 putnika, a u narednom periodu nam slijede letovi iz Palerma i Catanie'', objavili su na službenoj Facebook stranici.

Pored toga u srijedu, 3. svibnja, najavljen je i početak prve redovne zračne linije Mostar - Zagreb - Mostar, što predstavnici Grada Mostara smatraju povijesnim početkom za mostarski Aerodrom.

U cilju olakšanja putovanja poduzeće Mostar Bus uvodi dodatnu uslugu i omogućuje besplatnu autobusnu liniju na relaciji između grada Mostara i Aerodroma Mostar, koja će biti dostupna svim putnicima, a satnice prometovanja su prilagođene dolascima i odlascima aviona.

Ova dodatna usluga poduzeća Mostar Bus bit će dostupna tijekom cijelog trajanja redovne zračne linije Mostar-Zagreb-Mostar. Posljednji let Croatia Airlinesa koji je povezivao Zagreb i Mostar bio je pred početak pandemije koronavirusa u ožujku 2020. godine.

Podsjetimo u utorak je sa mostarskog aerodroma poletio avion aviokompanije Aeroitalia, a od početka travnja to je bio peti let.

Kopirati
Drag cursor here to close