Čitatelji pišu

Smeće nam je ''do pod prozor'', ovo se više ne može trpjeti!

Problem s odvozom smeća godinama muči Mostarce i komunalce.
Gospodarstvo / Flash | 25. 09. 2018. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Poštovani, prije nekoliko dana sam vam dostavio sliku smeća na vrhu avenije, Kralja tomislava 87,77 u Mostaru. Gradska čistoća je u međuvremenu odvozila smeće iz kontejnera, ali šut koji je sa strane još uvijek je nepočišćen'', stoji u poruci čitatelja redakciji portala Bljesak.info u kojoj upozorava na nemarno i neshvatljivo odvođenje otpada u Mostaru.

Čitatelj ističe kako je ''gradska čistoća, napunila puna dva kontejnera lišćem kojega su pokupili s obližnjih ulica. Ovo se više ne može trpjeti, zato Vas molim da objavite ovo''.

Iz poruke je više nego vidljivo kako je čitatelj revoltiran gomilom otpada koja se iz dana u dan povećava pored kontejnera, a nitko ne mari za njegov odvoz.

Pored ovog, dobili smo i pismo čitatelja koji je ogorčen, kako kaže, ''posljedicama organiziranog čišćenja'' mostarskih kvartova.

Snimio čitatelj / Smeće ostalo od nedavno održane akcije čišćenja

''Pojedine hrpe na koje se prikupljao otpad još uvijek nisu odvezene iako je u pozivu na akciju bilo napisano kako će biti organiziran odvoz otpada'', stoji u poruci čitatelja.

Podsjećamo, problem s odvozom smeća godinama muči Mostarce i komunalce.

Dok jedni tvrde kako poduzeća ne rade svoj posao kako treba, komunalci tvrde kako su građani neodgovorni i ta se priča vrti u krug. Ispašta samo grad.

Kopirati
Drag cursor here to close