Bišće polje

Otvoren novi Gorenje studio u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 19. 11. 2015. u 13:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih aparata, kompanija Gorenje, danas je na adresi Put za aluminijski kombinat bb (Rodoč - Mostar), otvorila novi Gorenje Studio Mostar.

Studio na 495 kvadratnih metara, za razliku od drugih Gorenje studija u Bosni i Hercegovini, svim kupcima nudi najveći izbor kuhinja i bijele tehnike kao i ostalih Gorenje aparata.

Novi Studio, svečanim presijecanjem vrpce otvorili su Nedim Junuzović, direktor maloprodaje Gorenje Commerce d.o.o. i Stanko Ivanković, direktor salona namještaja Ivanković sa kojim će Gorenje Studio dijeliti prostor.

Izražavajući veliko zadovoljstvo što je mostarski studio sada na boljoj lokaciji i u većem prostoru, direktor maloprodaje Gorenje Commerce d.o.o., Nedim Junuzović, rekao je da će od sada svi Mostarci i Mostarke moći koristiti i usluge besplatnog savjetovanja, projektiranja, dostave i montaže kuhinja.

“Do kraja ovog mjeseca pripremili smo i posebna akcijska sniženja koja za naše kuhinje iz programa “Gorenje+“ iznose i 60% što će svakako biti atraktivno za sve one kojima je kuhinja potrebna.

Za prvih 100 posjetitelja u našem Gorenje Studiu pripremili smo simbolične poklone, a za prvih 25 kupaca čiji račun bude veći od 300 KM i vrijedne poklone po izboru kupca“, naveo je Junuzović te dodao da Gorenje nastavlja svoju poslovnu strategiju održivog razvoja.

Novi Gorenje Studio kupcima će omogućiti i mnoge druge pogodnosti, kao što su besplatna kućna dostava u krugu od 30 kilometara te stručno osoblje koje će biti na usluzi.

“Otvaranje novog Studia nam omogućava da našu uslugu prema kupcima podignemo na jednu veću razinu i tako nastavimo graditi naš višedesetljetni odnos povjerenja“, dodao je Junuzović.

Gorenje je jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih aparata. Opskrbljuje korisnike u sedamdeset država širom svijeta već više od 60 godina. Kompanija je izuzetno posvećena svojoj viziji da postane svjetski najbolji dizajnom vođen inovator kućanskih aparata.

Osim po modernom dizajnu, jednostavnom upravljanju, adaptivnoj tehnologiji i savršenoj vrijednosti, Gorenje je svoju reputaciju potvrdilo i brojnim prestižnim međunarodnim priznanjima kao što su: Red Dot Design Award, Plus X Award i mnogim drugim. U svojoj misiji istaknuta je opredjeljenost ka kreiranju dizajnom vođenih, inovativnih rješenja proizvoda i usluga koji krajnjim korisnicima donose jednostavnost.

Kopirati
Drag cursor here to close