do 14. prosinca

Otvoren natječaj za ulazak u Coca-Colin pripravnički program

Gospodarstvo / Flash | 08. 12. 2015. u 11:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, članica Coca-Cola Hellenic grupe, pokrenula je novi pripravnički program ''Uči, zalaži se, iskaži se!'' otvarajući mladim, fakultetski obrazovanim osobama priliku za zapošljavanje u području marketinga, financija, prodaje, upravljanja sustavom proizvodnje i opskrbe te u području ljudskih potencijala.

''Cilj našeg jednogodišnjeg pripravničkog programa je privlačenje i razvoj mladih talenata koji će postati dio našeg tima. Otvaramo mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih kompanija. Na ovaj način želimo doprinijeti većoj zaposlenosti mladih ljudi te im skrenuti pažnju na značaj stalnog usvajanja novih znanja jer učenje nipošto ne prestaje izlaskom s fakulteta. Također, želimo ih upozoriti na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere. Nedostatak mobilnosti radne snage jedan je od problema koji ograničava mogućnosti razvoja bosanskohercegovačkog gospodarstva'', rekla je generalna direktorica Maria Anargyrou-Nikolić.

Natječaj za ulazak u Coca-Colin pripravnički program otvoren je do 14. prosinca, a izabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore. Pripravnici će zadatke obavljati unutar timova zaduženih za poslovanje u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, priopćeno je iz Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close