13 gospodarskih subjekata

Osnovana Udruga gospodarstvenika ''Brotnjo''

Kako ističu iz Udruge, ''dobra volja, pozitivan stav i opći interes su glavna misao vodilja u želji da se Brotnju pomogne da zadrži kvalitetne i mlade ljude u našoj Hercegovini''.
Gospodarstvo / Flash | 12. 11. 2021. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vremenima kada je cijeli svijet suočen s raznim problemima, domaći gospodarstvenici su prepoznali važnost zajedništva i zajedničkog djelovanja. Na inicijativu 13 gospodarskih subjekata, dana 10.11.2021. godine, u Herceg Etno selu osnovana je udruga gospodarstvenika Brotnjo.

Kako ističu iz Udruge, ''dobra volja, pozitivan stav i opći interes su glavna misao vodilja u želji da se Brotnju pomogne da zadrži kvalitetne i mlade ljude u našoj Hercegovini''.

Udruga gospodarstvenika ''Brotnjo'' je udruženje kroz koje zainteresirani privatni gospodarstvenici postaju partneri koji svojim znanjem, idejama, iskustvom, kontaktima, radom i resursima doprinose razvoju gospodarstva na našim područjima.

Iz udruge ističu da je članstvo u udruzi dobrovoljno te da su vrata otvorena svim privatnim gospodarstvenicima općine Čitluk. ''Zajedničkim snagama možemo ostvariti zacrtane ciljeve za dobrobit Brotnja''.

Osnovana je 10.11. 2021. kao dobrovoljna, neprofitna, neovisna i nepolitička udruga poslodavaca Brotnja koja štiti i promiče prava i interese svojih članova. Udruga je osnovana radi zaštite prava, udruživanja i ostvarivanja zajedničkih aktivnosti, ciljeva i interesa gospodarstvenika.

Odluku o osnivanju udruge donijelo je 13 gospodarskih subjekata iz općine Čitluk, a to su redom: Agencija Delta Security, Andrea & Giovanni, Bitinfo, Brotis, Duga-tehna, Eurovip, Foto Video Studio Đani, Jerković d.o.o., G.P.B. d.o.o., Odiseja 97, Podrumi Andrija, Premier Sport, Union Foods.

Kopirati
Drag cursor here to close