JP EPHZHB

Opskrba električnom energijom bilježi izvrsne rezultate poslovanja u 2013. godini

Gospodarstvo / Flash | 24. 05. 2013. u 11:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od početka tekuće 2013. godine JP Elektroprivreda HZHB dd Mostar ostvaruje zavidne rezultate poslovanja u svim segmentima svoga djelovanja.

Ovo najbolje potvrđuje ostvarena proizvodnja električne energije budući je već krajem mjeseca travnja ispunjen godišnji plan za 2013. godinu, a ostvarena je financijska dobit u navedenom razdoblju cca 75 milijuna KM.

Osim toga, i Opskrba električnom energijom kao jedna od organizacijskih jedinica JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar, kontinuirano iz godine u godinu uspješno ostvaruje svoje poslovne ciljeve, nastojeći pružati svim svojim kupcima što kvalitetniju i pouzdaniju uslugu opskrbe električnom energijom.

Središnja aktivnost Opskrbe, poslovi su naplate električne energije što je jedan od ključnih pokazatelja kvalitete i učinkovitosti cjelokupnog poslovanja JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

Kroz primjenu jedinstvenih i obvezujućih postupaka koji su sukladno važećim zakonskim propisima u danim trenutcima bili provedivi, u razdoblju od I. – IV. mjeseca 2013. godine ostvaren je iznimno dobar ukupan stupanj naplate električne energije fakturirane na distribucijskim naponskim razinama, koji uvelike premašuje postotak naplate predviđen Planom poslovanja Društva.

Uspoređujući isto razdoblje prošle godine, postotak naplate u 2013. godini znatno veći na cijelom području koje opskrbljuje ovo poduzeće. Ovakav uspjeh rezultat je jasno postavljene strategije, koja se učinkovito provodi kroz maksimalno zalaganje, koordiniran rad i međusobnu suradnju svih uposlenika, kako na poslovima naplate električne energije, tako i na ostvarivanju ostalih poslovnih ciljeva.

Kopirati
Drag cursor here to close